Schoonheidsspecialist Oosterhout

Maak nu een afspraak voor een heerlijke schoonheidsbehandeling


* zijn verplichte velden.

Schoonheidsspecialist Oosterhout

Beautysalon Pierette

De schoonheidsspecialist Oosterhout is gevestigd in een prachtig pand in het mooie en gezellige centrum van Oosterhout, Noord-Brabant. Het is in augustus 2005 geopend door eigenaresse Petra. Ze heeft al jaren ervaring in de schoonheidsbranche en zet uw schoonheid in het stralende middelpunt.
Er wordt gewerkt met uitstekende Babor producten en elke product wordt aangepast aan uw huidtype.


Schoonheidsspecialist Oosterhout

Er is een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen bij beautysalon Pierette. Voordat u een behandeling ondergaat, ga ik eerst kijken naar uw huidbeeld; ik leg dit vast aan de hand van een intake gesprek en een huidanalyse. Ik maak onderscheid in huidtypen zoals een droge, vette, gemengde, gevoelige en onzuivere huid. Bij de beoordeling van uw huid houd ik ook rekening met een huid die vermoeid, verslapt, vochtarm, vetarm, verouderd, couperose gevoelig is, of mimische rimpels vertoont. Met de juiste producten houd ik zowel met uw huidtype en uw huidconditie in mijn behandeling zeker rekening. Het doel van mijn schoonheidsbehandeling is te zorgen voor een tiptop huidconditie.
De soorten behandelingen die ik aanbied zijn:
  • Algemene behandelingen
  • Kennismakingsbehandeling
  • Specials
Onder algemene behandelingen kunt u de keuze maken uit bijvoorbeeld: complete behandeling, jeugd behandeling, collageen behandeling, anti-aging behandeling en een ampullen crush behandeling. Al deze behandelingen worden uitgevoerd met de innovatieve Babor producten. Bij uw eerste bezoek aan mijn schoonheidssalon kunt u kiezen uit twee kennismakingsbehandelingen met een korting, te weten de Babor complete behandeling of de Babor basis behandeling. Zo kunt u tegen een kortingsprijs ervaren hoe het bij Beautysalon Pierette is.Bij de laatste behandelingscategorie “Specials” kunt u denken aan: harsen, epileren, verven en verstevigende en vochtinbrengende maskers. Kortom, op het gebied van schoonheid heb ik alles in huis!

Mijn behandelingen en producten zijn niet alleen voor de vrouw, maar ook voor de man. Heren zullen verzorgd worden met producten uit de Babor Men serie. Al uw producten kunt u gemakkelijk via mijn website bestellen, maar heeft u geen enkel idee wat het beste bij uw past? Twijfel niet en neem contact met mij op of kom langs voor een vrijblijvende huidanalyse.

Babor producten

Schoonheidsspecialist Oosterhout en Babor producten..Misschien bent u al bekend met Babor producten, maar voor de bezoekers die het niet kennen, vertel ik u graag iets over het merk dat wereldwijd producten voor verzorging, cosmeceuticals en cosmetica levert.

De wetenschap van Babor’s nauwkeurige huidverzorging begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt Babor sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek. Het doel is om individuele schoonheid te vervullen. De precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de behandelingen. Ook neemt Babor haar verantwoordelijkheid in duurzaamheid. Groene stroom, plantaardige bestanddelen in producten, CO2 neutraal vervoer van producten en het dierproefvrij beleid maken dat verantwoord produceren samengaat met een verantwoord milieubeleid.

Recensies Beautysalon Pierette

In de afgelopen jaren is al een groot aantal klanten langsgekomen voor een heerlijke schoonheidsbehandeling en ik ben zeer tevreden met de recensies die ik krijg!
Een voorbeeld van een klant:

“Op 8 april een kennismakingsbehandeling gehad bij SchoonheidssalonPierette. Petra gaf een duidelijke uitleg over de behandeling waarna ze aan de slag ging. Het was vanaf het begin tot het einde alleen maar
genieten en ik kon me volledig ontspannen. Voor herhaling vatbaar”

Bent u benieuwd naar meer recensies? Kijk dan verder op de website en kom ook genieten van een schoonheidsbehandeling.

Maak nu kennis met de schoonheidsspecialist Oosterhout en profiteer van korting op één van de kennismakingsbehandelingen. Vul het formulier in om een afspraak te maken bij beautysalon Pierette of bel naar 0162 523919.

‘U kunt erop vertrouwen dat uw schoonheid bij mij in goede handen is’